De Club

“Bij de Club is iedereen welkom voor een mooi gerecht of een mooi moment”

De Club van Het Wapen van Aelden

In een prachtig rietgedekt pand in Saksische stijl bevindt zich een restaurant waar iedereen welkom is genaamd het Wapen van Aelden. Of je hier nou werkt, aanwaait, komt lunchen of de Club komt bezoeken, je gaat er fluitend heen en fluitend weer naar huis.

De Club richt zich speciaal op mensen met dementie of niet aangeboren hersenletsel. Wij focussen op het positieve, samen kijken we naar wat u kan en vooral naar wat u leuk vindt om te doen. Het belangrijkste is dat u het naar uw zin hebt bij ons, hier streven we elke dag weer naar. Bij de Club zijn we altijd druk en vinden we het leuk om veel verschillende activiteiten te ondernemen, denk aan:

Natuurlijk is het ook helemaal goed om gewoon een krantje of een goed boek te lezen, te genieten van de reuring om u heen of een goed gesprek met elkaar aan te gaan.  Kort om; een plek waar niets moet en (bijna) alles mag. Een plek waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen. Waar je ondanks je dementie een waardig persoon bent en een bijdrage kan leveren. Waar je open met elkaar kan praten over de moeilijke dingen in het leven, maar waar je ze ook even kan vergeten.

Familie en mantelzorgers zijn van harte welkom om mee te lunchen, te ondersteunen bij een uitstapje, even hun hart te komen luchten of gewoon eens aan te waaien.

U mag vrijblijvend een keer meedraaien bij de Club. We zijn een kleinschalige groep, dit houdt in maximaal 10 mensen per dag. We bieden vijf dagen per week dagbesteding, maandag tot en met vrijdag met uitzondering van feestdagen. Om 9:30 uur openen we onze deuren en om 15:30 uur gaan we weer naar huis. 

Om lid te worden van de Club, hebt u een indicatie vanuit de WMO nodig. Wij kunnen u helpen met de aanvraag hiervan. Het bezoek aan de Club wordt (grotendeels) vergoed vanuit het WMO in de vorm van een persoonsgebonden budget (PGB).

Neem contact met ons op via 0620976706 of info@huizewezup.nl

De Club van Het Wapen van Aelden

Nadere informatie volgt.